fredag 7 augusti 2009

Ullared idag

Varit en sväng till Ullared idag och shoppat loss en massa pengar, tyvärr fanns det inte några fleecefodrade regnkläder i Wilgots storlek, fanns allt utom just 92, eller 86/92 eftersom de var dubbelstorlekar, fanns inte i någon färg och då fanns det nog 6 olika att välja på. Men det får bli ett senare köp, han behöver det inte just nu, men annars rekommenderar många att köpa just dessa till dagis, de håller värmen och håller mot vätan, får kolla i andra affärer, Lindex, Coop och klädkällaren har dem iallafall. Glömde även kolla efter överdragsbyxor, men det finns ju på Lindex. Inte heller gummistövlar fanns i någon av de fem skoaffärerna. Annars fick han en massa kläder, nu har han nog så det räcker hela hösten, köpte ju lite på Lindexrean. Idag fick han iallafall:

4 par jogginbyxor, lite tunn kvalitet bara, fast de kostade bara 39 kronor styck
1 par jeans
1 par andra byxor
1 par snickarjeans
3 piketröjor
1 hoodtröja
2 långärmade tröjor
1 t-shirt
2 pjyamas
12 par strumpor, de andra börjar bli för små
2 par antihalksockor
4 par fingervantar
2 st Fuskpolo
2 st Softshellvantar
Keps
Sydväst
Fleecefodrar regnvante
2 par regnbyxor

Sedan fick han I drömmarnas trädgård figurer och tåg, 2 böcker, en om husdjur och en om pappas jobb. 2 dvd om Mekar Micke.

Sedan blev det lite kläder till mig bland annat skid softshelljacka , Fleecejacka, 2 hoodtröjor, 2 par mjukisbyxor, strumpor, trosor och 1 tröja från Espirit.

Lite städ och hyigenprodukter slank ner i vagnen med , Stieg Larssons 3 böcker, kuvert, flasborste, haklapp och boken om Svenska Maffian till Micke, samt en trälåda att förvara sina tepåsar i, typ sådan som finns på café, med olika fack. micke och Fille var inne en kort sväng med en gång vi kom, jag var inne 3 timmar.

Undertiden fick de underhålla Wilgot utomhus, han busade loss rejält på lekplatsen.

En tur till Ullared innan jul vore inte dumt, för att handla lite julklappar till Wilgot.

Inga kommentarer: