tisdag 25 augusti 2009

Fortsatt inskolning

Wilgot var på dagis mellan 9-11, jag gick efter 10 minuter, han grät inte då men ställde sig vid dörren efter ett tag och var ledsen men det gick över. Ville som vanligt sitta i sin vagn när de var ute och lekte, de släppte ner honom flera gpnger, men han ville sitta i vagnen med en gång, vagnen är verkligen hans trygghet, får hoppas att han vill ner och leka snart igen som han gjorde de första dagarna. Samma tid imorgon, blir en långsam inskolning, blir nog bäst så för Wilgot, behöver ju inte stressa på i och med att jag ännu inte fått jobb. Annars sover han längre nu, ofta till 06.00, men två dagar har han vaknat först 06.30, skönt, idag gnällde han och var trött och ville gå och lägga sig redan 18.30.

Äntligen kom arbetsgivarintyget från Borås, så nu är alla papper till a-kassa inskickad, sedan har de ju ändå många veckors handläggningstid.

Skulle köpa handsprit igår , pumpflaskan som jag tänkte ha här hemma var helt slut, tog den sista handdesinfektionsflaskan i miniformat att ha med sig i väskan istället, de får väl förhoppningsvis nya leveranser av handsprit snart, folk tokköper ju handsprit nu pga svininfluensan, tänkte själv likadant, bra att ha hemma pga eventuell kommande svininfluensaepidemi men även bra att ha när de härjar magsjukor. Får se vad som händer med vaccinationer och sånt, om Wilgot får vaccineras eller inte.

Inga kommentarer: