lördag 8 augusti 2009

Badat idag







Idag gick vi upp till Sjövallen så Wilgot fick bada, lite kallt i vattnet enligt mig :-) fast Wilgot plaskade på ändå. De nya simdynorna fungerade utmärkt, klart några kallsupar blev det ändå eftersom han gärna ligger på rygg och plaskar i vattnet. Efter badet gick vi en sväng till dagis så Wilgot kunde leka av sig en stund, självklart passade han på att käka vinbär. Efter en stund fick han sällskap av en pappa och hans två söner, en fyraåring och en som nog var några månader yngre än Wilgot, fast inte så mycket yngre han gick ju och kunde klättra upp på lekställningarna. De små delade iallafall på lite vinbär, mer intresserade än så var de inte av varandra. Här hemma blev det ochså lek i trådgården och självklart mumsade Wilgot på lite äpplen.

Mycket svårsövd ikväll, ville inte alls gå och lägga sig busade runt och gjorde allt för att komma undan mig :) , ingen frågan efter tutte här inte som han annars frågar efter, han ammar ju fortfarande på kvällen när han skall sova, han sov middag på tok försent idag, typ mellan 14-15.30 och det gör han på tok för pigg för att kunna somna vid 19.00, idag tog det nog en timme med avbrott pga ösregnet, var ju tvungen att stänga alla fönster när det började vräka ner, hann regna in en hel del ändå, Micke var inte hemma, var iväg och pysslade med bilen.

Just mumsat i mig en massa lösgodis, väldigt gott, köpt på 4-gott för två veckor sedan.

Just det, blev en massa vinbärsfläckar på Wilgots kläder, som tur gick det bort efter lite blötläggning i vanish, gissa vem som kommer springa till vinbärsbuskarna på dagis om drygt en vecka :-)

Inga kommentarer: