onsdag 5 augusti 2009

soligt idag





Blev en promenad idag till Nol ock som vanligt lek och bus och äppelätning i trädgården, inte dumt att bara kunna plocka ner ett äpple från trädet och ge Wilgot. Han är ju tokig i frukt så det blir tjat om äpplen nu när han ser äpplena på utsidan, och så har vi vindruvor i kylskåpet, det kommer han minsann ihåg och påminner oss om. Annars är det matvägran just nu, frukt och lite välling går ner i hans mage, säkert fortfarande de två kindtänderna som spökar, de håller på att komma upp ur skinnet nu. Tråkigt att det skall bli så varje gång tänderna kommer, det är ju allt en hel del som skall upp till, nu har 10 tänder tittar fram, två till är på väg och sedan är det väl 8 kvar då som skall upp.

Micke och Fille har haft fullt upp hela dagen, de har rivit taket på uthuset och imorgon skall de lägga nytt tak där, blir ett plåttak, så det är full rulle för dom imorgon med.

Snart dagisstart, blandade känslor, ibland vill jag inte han skall börja samtidigt märker jag att han lätt blir rastlös om han måste vara inne en hel dag, gör mig skogstokig med alla sina bus och då känner man att dagis det är nog inte alls så dumt, synd att öf är stängt, hade varit toppenbra för Wilgot att gå dit och busa av sig. Han träffar ju inte några andra barn nu heller, lite tråkigt.

Annars är det dags att börja tänka på jobb, en hel del som måste fixas
1. Ny meritförteckning
2. Mall till personligt brev
3. Skaffa arbetsgivarintyg och intyg från försäkringskassan att skicka till akassa.
4. Anmäla mig på arbetsförmedlingen, blir troligtvis på måndag, måste vara arbetsökande för att Wilgot skall få börja på dagis.

Annars har jag tvättat Wilgots lego idag, han har ju fått lite begagnat lego, såg en hög med lite annorlunda legobitar, undersidan var ihålig, efter lite sökningar på nätet så är det lego från 50-talet, det allra första legot som tillverkades, kul att ha sådant också.

Inga kommentarer: