fredag 14 augusti 2009

Blev Liseberg idag

Det blev Liseberg idag, men först gick vi till en lekplats vid Liseberg så Wilgot fick springa av sig en stund. Eter det käkade vi thaibuffe mittemot södra entren på Liseberg, mycket mumsigt, åt massor av kycklinggrillspett och jordnötssås. Wilgot fick mumsa på lite pommes frites och korv inne på Liseberg istället. Efter välfyllda magar så gick vi mot Liseberg, men jisses vilka långa köer, tänkte nu är det kört, går inte att stå i de megalånga köerna med Wilgot. Men vi har ju lisebergskort och som tur var hade de öppnat en egen entre för det vid sidan om stora entren. Väl inne fick Wilgot springa av sig vid den scenen som finns vid Spökhotellet Gasten, bra område som han kunde springa rätt fritt på med oss strax bakom så klart :-) . Efter det blev det lite spel på hjulen, vann lite godis och första vinst på leksakshjulet, men det fanns inget vettigt för Wilgot så det blev att jag tog en andra vinst istället, en leksakskundkorg med plastfrukter&grönsaker. Kul tyckte Wilgot. Ingen stjärnbvinst tyvärr. Väl hemma lek och bus och kvällsmat, för det är just till kvällen som han äter bäst, då får man i han en del gröt.

Skall bli intressant att se hur han kommer äta på dagis, han verkar ju sällan vara hungrig mer än om det vankas frukt, äter inte stora mängder på dagen, men förhoppningsvis "smittar" de andra barnen runt bordet av sig så att Wilgot lockas att äta. Han skall ju också vänja sig vid den maten. Vore ju kul om han kunde börja äta vanlig mat. Får köra med det mer och mer här hemma, låta han få det vi äter, även om han inte äter så måste han få chansen, någon dag kanske han börjar äta det med.

Varmt idag, men i skuggan kunde det bli småkylt visa stunder.

Ja också fick jag tjänstgöringsintyg istället för arbetsgivarintyg från Borås, tänkte nästan det skulle bli fel när jag pratade med den stressade damen, så nu får jag ringa på måndag igen, försöka få dom skicka det samma dag, det måste ju in till akassan, lär säkert dröja innan pengarna kommer därifrån.

Sedan fick jag endast taggit idag, de vävda namnbanden kommer i efterhand, undra just varför de skickar taggit först, man måste ju liksom ha namnbanden för att nytta av dom.

Inga kommentarer: