måndag 17 augusti 2009

Långpromenad idag

Blev en promenad fram och tillbaka till Älvängen idag, längs motorvägen upp och skogesvägen när vi gick hem, kändes i benen när vi kom hem, Wilgot hade somnat i vagnen då, vaknade efter en stund och då gick vi upp och la oss i sängen istället, vaknade igen :-) 15.30, inte alls bra, på tok försent för Wilgot, han hade sovit i sammanlagt tre timmar, jag och Micke i strax över två timmar kanske, viste det skulle bli svårt att få honom att somna ikväll, och oj ja det gjorde det, tog över en timme, han var helt enkelt inte trött. Men nu sover han gott, fick ju busa mycket i trädgården efter middagen med Micke medans jag städade och grejade här inne.

Rådjuren var på besök idag med och mumsade äpplen. Så fina och söta.

Imorgon dags för första dagen på dagis, bara en timme då mellan 09.00-10.00 och den lär gå fort, kommer nog inte bli lätt att få Wilgot med sig därifrån redan efter bara en timme, finns ju mycket att leka med, iallafall är det även fruktstund då, vilken tur för fruktgalningen Wilgot :-D . Skall bli intressant att se hur han reagerar när han kommer dit, säkert lite blyg i början för fröknarna. Ingen aning hur resten av veckan kommer se ut, det får vi nog reda på i morgon. I början så länge jag är arbetslös blir det dagis måndag, tisdag och torsdag mellan 9-14.00, lagom start för Wilgot. Undra hur det kommer gå med vilan och maten, han somnar ju genom att jag ligger bredvid och buffar honom i rumpa, äter gör han ju fortfarande helst barnmat, men det löser sig, det brukar det göra, det som många gånger inte fungerar hemma fungerar kanon på dagis, de är roliga barn nämligen. Fick namnbanden idag, så nu är det bara att sätta sig och börja namna kläder. Jättekul :-) liksom.

Såg idag att även kindtänder i överkäken på Wilgot är på väg upp, det är tänder på g hela tiden nu, måste vara jobbigt för Wilgot, nu har han fyra tänder där uppe plus två till som syns lite, där nere är 7 tänder helt uppe, samt en till som syns nu.

Inga kommentarer: