fredag 22 augusti 2008

Bara 05.20

Lillkkillen vaknade tidigt idag, 05.20, och så har han mage att sitta och gäspa med en gång :-). Går liksom inte att låta honom ligga vaken, han tjoar och för allmänt oväsen så det går inte att sova vidare Sedan sover han ju med mig i dubbelsängen och han är så pass rörlig nu att han tar sig runt i hela sängen. Noblesse sitter bara och tittar på, på lagom avstånd, lilkillen gör allt för att få tag på henne. Ändå vill hon sova intill honom, gör hon det och lillkillen vaknar så grabbar han tag i henne, suger på hennes svans eller ligger och fingrar på hennes mjuka päls, gäller att ha koll på dem, lillkillen får inte dra i hennes päls eller suga på hennes svans. Räcker med att Noblesse får hårbollar i magen :-) . Vet inte heller hur Noblesse reagerar om han drar i hennnes päls tillräckligt hårt och vägrar släppa när hon vill ta sig därifrån. Därför vill jag att Wille helst sover i spjälsängen på dagen så att han 1. inte kan komma åt Noblesse 2. Inte riskerar rulla ur sängen, ( spjälsängen står vid sidan och jag lägger kuddar vid den bit som är kvar av sängen, andra sidan av sängen står mot väggen) .

Känns som hösten ute, halvmörkt när vi vaknar så att man måste ha lampor tända och bara 9 grader ute, trots allt skönt, längtar efter hösten, blir inte så varmt inne på eftermiddagarna då, skönare väder att promenera i.

Vi har inte promenerat på 2 dagar, jisses , måste ut och gå på en promenad idag, verkar inte bli regn idag. Bara så förbenat tråkigt att promenera i Alafors, man kan typ promenera till Tempo och Nödinge eller Älvängen. Går jag till Älvängen eller Nödinge måste jag ta bussen tillbaka. Sedan har vi ju Furulundsparken förstås, men där är det grusväg och det är kanske inte så skönt för lillkillen att åka på. Upp till Sjövallen är värdelöst, man får gå på bilvägen hela tiden och nu håller de på att bygga om vägen till Sjövallen så att det blir gångbana så nu går det inte att promenera där ändå. Alafors är verkligen så tråkigt att promenar i. Tacka vet jag Partille, där finns det gott om olika promenadsträckor som dessutom är på gångbanor och inte bilvägar som vissa delar av promenadsträckorna är här i Alafors.

Kanske skall gå på lägenhetsvisning i Partille på tisdag, bostadsrätt 4 rok på Gamla strandlinjen, kollar runt lite, vi skall nog börja gå på lite visningar ifall vi bestämmer oss för att flytta tillbaka till Partille. Jag längtar ju tillbaka dit och gjort det ända sedan vi flyttade hit, kanske tecken på att vi måste fundera på om vi verkligen vill bo kvar här. Känns som ett misslyckande att flytta nu när vi har ett fint hus som vi gjort i ordning en del, men samtidigt skall man bo där man verkligen trivs. Kan ju bor i lägenhet ett tag och sedan om några år när Wille är större och jag har fast jobb så kan vi börja kolla runt efter hus igen, har jag fast jobb är det lättare att veta vart man skall söka hus så att det blir någorlunda nära till jobbet.

Just det fredag idag, Godistajm, jippie, godis är som sagt så gott. :-) . Fick den där kycklinglåten från Kronfågel i huvudet, ni vet där de sjunger om kycklig och fredag, fast hur många har just kyckling som fredagsmys, verkar i allafall som om taccos är fredagsmat i många barnfamiljer. Oj nu blev jag sugen på tacos till middag idag, mums. Har ju allt hemma till tacos.

Inga kommentarer: