måndag 29 juni 2009

ÖF idag

Var på ÖF idag, tokmycket folk igen, över 30 barn och 19 vuxna, var livat kan jag säga. Sommaravslutning idag så för oss vuxna var det buffé, kycklingspett, köttbullar, olika pajer, bröd, sallad, mycket gott. Barnen fick pannkakor med sylt och grädda, gissa hur många Wilgot åt, just det 0, inga alls, vägrade öppna munnen. Men sedan vankades det Piggelin, det åt han iallafall med god aptit, andra glassen i hans liv, han totalvägrar ju äta annan mat än lite välling och drikki just nu, å en isglass någon gång nu när det är varmt är ok, han får ju i sig vätska då, blir ju absolut inte glass varje dag.

På hemvägen slängde han ut sin solhatt från vagnen, såg tyvärr inte det, så nu är hans fina solhatt bort, tyvärr tyckte någon annan det med, att den var fin så den fanns inte kvar längs vägen när jag gick tillbaka för att leta efter den. Blir till att köa en ny, för solhatt måste han ha.

Sedan så finns det några hemska flugor i trädgården, både jag och Micke har blivit bitna, för bits gör de, så det blöder, inte kul alls, gör ju ont :-( .

Inga kommentarer: