lördag 13 juni 2009

Piggare kille idag

Idag var vi ute i Sisjön och köpte nya skor till mig, de andra var inte av goretex och så fort det regnade blev jag blött om fötterna, Micke köpte en huvtröja från Nike på rean och Wilgot fick sin skottkärra och gräsklippare. Så fint väder i Sisjön, klarblå himmel och varmt, tyvärr kom en grå vägg av regnmoln mot oss när vi närmade oss Ale på hemvägen, något regn fick vi inte och nu på kvällen är det ju sol och blå himmel här med. Efter maten var vi ute i trädgården så Wilgot fick busa runt lite med sin gräsklippare och skottkärra sedan blev det en promenad runt Alafors.
Hoppas på bra väder imorgon för då åker vi nog till potatisfestivalen i Alingsås

Annars är Wilgot piggare idag, ingen feber, fast sov urdåligt inatt, började gnälla vid 23.00, somnade och vaknade omvartannat för att vid 01.00 vakna och skrika i 1,5 timme, kanske hade han ont någonstans, verkade så, svårt när de inte kan tala om vart de har ont, vi gick iallafall upp vid 06.00 imorse, tog sedan en tupplur vid 8-tiden igen så att han var pigg när vi åkte till Sisjön, sedan har han bara sovit i bilen 15 minuter, men varit pigg ändå tills han lade sid 18.45, somnade fort, hoppas natten blir bra och imorgon är det min tur att få sovmorgon :-D , Mickes tur att gå upp.

Oj, snart midsommar, tiden går så fort, läste det var risk att de svenska jordgubbarna skulle vara dyra i år pga brist på dem, nu kostar de 35 kronor asken eller 2 för 60 hos frukthandlaren, fast utanför ICA var de dyrare, 40 kronor/asken, borde kanske köpa lite och käka innan de blir svindyra till midsommar.

Inga kommentarer: