onsdag 3 juni 2009

Snigelslem

Vi har inte gjort så mycket idag, Wilgot tog en långsovning på , timme mellan 11.00-13.30, jag passade på att vila 1,5 timme av den tiden, klart han är trött när han envisas med att gå upp 04.30.

Annars två korta promenader idag, lek på utsidan i väntan på glassbilen som aldrig dök upp, typiskt när vi äntligen skall köpa glass i glassbilen för första gången sedan jag bodde på Kummingatan, alltså sist jag köpte glass i hemglassbilen var i mitten av 90-talet. Hade tänkt testa "Turkisk peppar glassen" och Micke ville ha dubbelnougat eller vanliga vanilglasspinnar med choklad på, får se om glassbilen dyker upp nästa vecka. Turkisk peppar finns ju bara i glassbilen, den glass Micke vill ha finns ju på typ ICA och säkerligen billigare där, bättre köpa den där eller på Willys.

Annars har en äcklig liten snigel använt Wilgots Brio Sulky som gångväg, står i förrådet på utsidan, den var helt full av snigelslem, ser precis vad den äckliga lilla snigel har promenerat, typ över hela vagen, det verkade att gå att ta bort med en vått trasa, annars får det bli en tur in i tvättmaskinen med tyget, vore skönt att slippa det.

Imorgon blir det nog en tur till öf så Wilgot får leka av sig.

Inga kommentarer: