måndag 8 juni 2009

Fika idag

Var på fika i Nol idag, mycket trevligt, vi var inte så många bara tre mammor och barn, den mamman vi var hos har en flicka i Wilgots ålder så det fanns massa leksaker att leka med, fast det som var mest intressant och det han lekte med 95% av tiden var leksaksgräsklipparen, han körde runt med den i hela huset om och om igen, han gillar verkligen att köra omkring med saker, här hemma busar han ju omkring med sin gåvagn hela dagarna, så mycket att vi idag så att hjulen var lösa, blir till att skruva åt alla skruvar ordentligt, han tokkör ju verkligen med den. Fikade gjorde vi självklart, mumsiga frallor och en god mjuk kaka. Kul att få komma hemifrån och träffa lite folk, även lika roligt för Wilgot att komma hemifrån och leka med lite andra leksaker än sina egna. Får ta och ha en fika här någon dag också.

Skall nog ta och väga honom imorgon, bra att ha koll på vikten nu när han knappt äter, idag har det blivit 3 dl välling, 1 1/4 winerkorv och kanske 1 polarbröd. Vägrar bli matad.

1 kommentar:

Jossan sa...

Hej, hej!

Jaaa, du får ha en fika någon dag hos dig :-) Då kommer jag!!

Här var vi på Ikea idag med Jennie och Isabella, roligt att komma iväg lite. Väl hemma så blev lillgumman gnällig och jätte varm.. Sprutorna som spökar en dag försent.. Mat, alvedon och sängen blev det. Nu sover hon gott!

Imorgon ska jag till bvc och föräldragrupp. Tänkte promenera dit om det inte regnar, har du lust att gå med en väg iaf? Jag tänkte gå vid 9, då borde jag vara framme till 10..

Hoppas det gick bra med vägning och så idag!

Kram Jossan