torsdag 4 juni 2009

Jobbiga vägen till Nol

Vi tog den jobbiga vägen till ÖF i Nol idag så Wilgot fick kika på kossan och dess kalv, geten, alla höns, ankor, gäss och förvuxna kycklingar, kycklingarna som var små söta svarta och gula dunbollar är nu halvvuxna fula kycklingar, inte vackra att se på just nu. Någon tokskrek och väckte säkerligen alla de som ännu sov i Alafors och Nol när vi skulle gå därifrån och någon det var inte jag iallafall :-) , Wilgot gillar verklligen djur och hade säkert kunnat sitta där halva dagen för att kika på hönorna, ankorna osv. Så under mycket protester och skrik lämnade vi djuren för att fortsätta vår färd mot Öf. Där busade han som vanligt runt med sina favoritsaker dvs barnvagnen och klättring i rutschbana och upp och ner för backen till pysselrummet. Medverkan på sångstunder från hans sida varade i hela 1 minut, sedan ville han tillbaka till barnvagnen.

Äter gör han inte sedan två veckor tillbaka, kall välling och bröd är hans diet just nu, inga större mängder av detta heller, någon korvbit och pannkaka kan slinka ner ibland, frukt äter han också lite granna. Någon varm mat har han inte alls ätit på två veckor nu, det vänder väl förhoppningsvis snart.

I natt vaknade han och skrek, somnade och vaknade strax efter igen , håll på så en bra stund, somnade på mig tillslut, vet inte vad det var, ont någonstans? Mardrömmar? Fast det kändes mer som om han hade ont någonstans, magen, tänder? Får se hur natten blir han åt i 1 dl välling till kvällsmat.

Funderar på att åka till Backaplan imorgon, hans nappflaskor/muggar är sönder i pipen och vänder han dom upp och ned på rinner allt ut, inte så kul, han behöver ju dom för sin välling, har köpt Nubys flaskor från Merkotex och de har varit bra, blir nog likadana igen, de på bilden har vi haft nu,

Inga kommentarer: