måndag 22 juni 2009

ÖF idag

Härligt väder ute, skall ju tydligen hålla i sig hela veckan och det är inte helt fel. Även till helgen verkar det i dagsläge bli fint. Funderar på att åka till Borås djurpark på lördag, Wilgot är ju heltokig i djur så det lär uppskattas, sedan finns det ju lekplatser inne på djurparken där man kan "rasta " lillkillen. Han behöver ju springa av sig och inte bara sitta i vagnen hela dagen. Annars skulle jag på Orustscrap på lördag men hoppar nog det då det blir en jäkla väg för Fille eller Micke att köra fram och tillbaka, en timme tar det dit sedan skall de ju hem igen för att sedan hämta mig vid 22.00 igen, får gå på ett scrapträff närmare Göteborg till hösten istället, visst hade det säkert varit kul men det kommer fler tillfällen, får ju inte tillbaka avgiften jag betalt in, men det är ju inte hela världen, ett besök på Borås djurpark lär ju förgylla dagen ändå.

Annars ÖF idag, lite väl mycket folk bara, 32 barn och sedan föräldrar också, det blir en del det, skillnad mot i torsdag då det var 6 barn, alla i Wilgots ålder. Hoppas på lite mindre folk på torsdag.

Inga planer ännu för imorgon, lek utomhus såklart, kanske en promenad till Nödinge, behöver hämta beställda böcker på biblioteket.

Inga kommentarer: