torsdag 11 juni 2009

Ny förkylning

igår promenerade jag och en annan mamma upp till Älvängen, regnade hela tiden tyvärr, Wilgot och jag tog sedan bussen hem eftersom hon vi gick dit med skulle på föräldrargrupp på BVC. Resten av dagen blev det bus inomhus då det fortsatte att regna mest hela tiden.

Idag var vi på ÖF, fick sällskap dit av två andra mammor, kul att slippa gå själv, Wilgot busade runt hela tiden och den ena mammans 7-åriga dotter var med och hon lekte med Wilgot vilket han tyckte var kanonkul, annars springer han ju runt själv, men nu var det någon som busade med han hela tiden vilket Wilgot verkligen gillade, han var så glad.

Somnade fort när vi kom hem, tror jag det, går upp 04.30 och sedan massa buss på ÖF, vaknade tyvärr gnällig, varm och med rinnande näsa, 38,8 i feber , ny förkylning på gång, har inte ätit speciellt mycket, men druckit en del vilket räcker, man är ju själv inte alltid så hungrig när man är sjuk. Får se hur natten blir, de andra gångerna han haft feber och varit förkyld så har han vaknat 1 gång i timmen hela natten igenom.

Morgondagens väder ser tyvärr inte lovande ut enligt väderrapporten, hoppas ändå på lite uppehåll så vi kan gå ut på en promenad, Wilgot tycker det är tråkigt att vara inne hela dagen, blir då lätt rastlös och mammig då, eller hittar på en massa bus han inte skall.

Inga kommentarer: