lördag 20 juni 2009

Staketet klart

Midsommarhelgen har varit lugn, vi har bara varit här hemma och tagit det lugnt, byggt klart staketet och satt på spis och knappskydd på spisen. Skönt att staketet är klart, nu kommer han inte ut på vägen längre eller kan ramla ner i källaren, vi har varit ute mycket på tomten i helgen och busat runt. Skulle gått på promenad till Älvängen idag, men just då började det åska och ösregna och sedan har det hållt på så hela dagen, inte promenerat varken igår och idag, får väl ta igen det nästa vecka.

Annars har Wilgot ätit bra både igår och idag, kanske börjar aptiten komma tillbaka, eller så har han bara några "äta-upp-sig-dagar" igen och faller tillbaka till sitt minimala ätande sedan när han ätit upp sig.

Han sover mycket bättre nu för tiden, efter att ha vänjt av honom med nattamningen, några skriknätter då, så sover han nu hela nätterna igenom med ett uppvaknande då han kommer över till mig i sängen, sedan sover han till morgonen, som är mellan 04.30 och 06.00, fast denna vecka har han skönt nog sovit till 06.00 tre dagar, bättre än 04.30.

Annars blev det lite brödbak idag, surdegsbröd med dubbla surdegar, påbörjades igår kväll och står i ugnen och gräddas nu, behöver fylla på brödförrådet som är helt tomt, får ta och baka hönökakor någon dag, behöver köpa mer mjöl och margarin först.

Inga kommentarer: