tisdag 16 juni 2009

Nol idag

Idag tog vi en promenad till Nol och lekpplatserna där, fick sällskap av en annan mamma och hennes barn, alltid trevligt med sällskap, Wilgot busade runt och lekte med en massa kvarglömda leksaker, jagade och klappade en katt som gjorde oss sällskap en lång stund. Fanns många stora ytor att springa runt på. Vädret var skönt så länge solen var framme. Väl hemma lite mat, några skedar åt han iallafall och sedan somnade han fort, vaknade efter 1 1/2 timme, gnällig så vi satt oss i soffan, eller rättare sagt halvlåg och han låg på bröstkorgen, tog inte många minuter innan han somnade igen, sedan sov han där tills Micke kom hem från jobbet, tur jag satt på TV och hade fjärrkontrollen inom räckhåll, vi låg ju där en timme, rätt avkopplande och mysigt med Wilgot sovande på bröstkorgen, skönt att bara se på tv och slappa en stund.

Efter middagen, han åt 1 1/2 winerkorv så blev det bus inomhus, just nu är alla bilar det mest intressanta att leka med, stöka runt lite i sitt kök och köra några snabba race med gåbilen, eller hälla ut och greja lite med briojärnvägen, det går inte att bygga ihop en bana så att loken kan åka omkring, den river han sönder med en gång, nopp han leker med loken och blir skogstokig när han inte får två lok att sitta ihop, vänder man magneterna på loken åt fel håll åker de ju i från varandra och då skriker han i ren ilska, jisses vad arg han blir, man får snabbt skynda dit och hjälpa han att sätta loken åt rätt håll.

Får se vad vi hittar på imorgon, promenad som vanligt och eventuellt lek på utsidan, kanske på någon lekplats i Nol om vädret tillåter. Torsdag blir det ÖF i starrkärr, där är det sommaröppet mellan 10-13.00, inte bara smörgåsar till fika utan lagad lunch istället för 40 riksdaler. Och efter det möter jag eventuellt upp Micke ute vid IKEA/Bäckebol, behöver mera träplankor till staketet.

Inga kommentarer: