fredag 5 juni 2009

Middag på IKEA

Förmiddagen tillbringades här hemma, bakade kanelbullar och Wilgot busade runt, han sov en stund mellan 10.20-12.20, åt sedan 1 1/2 winerkorv innan vi promenerade in till Nödinge. Kollade lite på knallemarknaden, skulle ha foppatofflor till Wilgot, men de som fanns kvar i hans storlek kändes alldeles för tunna i kvaliten, de som kändes tjockare var slut i hans storlek, får kolla vidare, märker att storlekarna är helt uppåtväggarna när de gäller foppakopior, de med tunnt material passade storlek 25 bra, han har normalt 22-23, de tofflorna med tjockare material var för stora i storlek 25 och de mindre storlekarna var tyvärr slut. Tänke tofflorna vore bra att ha här ute i trädgården på sommaren när han badar. Efter det var inne en sväng på ICA innan vi togg bussen till Bäckenbol, där mötte vi upp Micke och Fille, käkade middag på IKEA, himla goda köttbullar och sedan en sväng till Bauhaus för inköp av virke till staketet på utsidan. Fast jag var inne på Coop och köpte ny nappflaska i en större storlek samt nya nappar till de andra två flaskorna. Så nu läcker de inte längre om han håller de upp och ner på. Skönt för just nu har han hällt ut en hel del i sin vagn och på sin jacka då han fick välling när vi promenerade in till Nödinge.

Äter gör han inte, inte ens pommes frites på IKEA som han annars gillar, fast det brukar iofs bara slinka ner ett fåtal annars också, idag lekte han bara med dom, lite winerkorv, bröd och välling har dimpt ner i hans mage idag.

Nästa vecka kan vi hämta hans trehjuling från Metros barnvagnsrally som vi var på i söndags, de ringde idag och ville ha Wilgots namn, hade glömt skriva det på lappen.

Imorgon blir det staketbygge, promenad för mig och Wilgot och sedan kommer Wilgots farmor hit på besök. På söndag blir det Liseberg om vädret tillåter och på måndag fika hos en annan mamma i Nol för oss som inte vill följa med ÖF till Nolhaga.

1 kommentar:

Jossan sa...

Hej på dig!

Nu har jag hittat hit till din blogg :-)

Roligt att läsa vad ni har för er!

Ha en bra lördag med staket bygge och besök av farmor!

Kram Jossan