onsdag 24 juni 2009

Baddags

Blev en promenad till nödinge imorse, hämtade böcker på biblioteket, köpte solskyddskräm till Wilgot och 2 tunna vita långärmade tröjor till han. Wilgot fick sitta under solskyddet så han trivdes bra, finns ju så mycket att titta på när vi promenerar till Nödinge i och med vägbygget.

Här hemma bus och bad på eftermiddagen, Wilgot växlade mellan poolen och sandlådan, han var så ren efter att ha badat och sedan hoppat i sandlådan :-) .

Den tigerrandiga kissen är på besök så fort vi kommer ut, låg och kelade i mitt knä två gånger idag , annars låg den i skuggan och kikade på vad vi pysslade med.

Imorgon troligtvis ÖF, Wilgot tycker det är lika roligt att stoja runt där som att busa i trädgården.

Just det, han blev stucken av någon insekt idag, han satt och lekte i sandlådan, plötslig började han gallskrika,, hörde med en gång att han hade ont, men förstod inte varför, han hade inte ramlat eller något, tog sig vid örat, efter en kort stund såg jag en liten vit bula vid örat, stackarn en geting eller någon annan insekt hade stuckit honom, han måste undrar vad som hände, bara få ont så där helt plötsligt.

Inga kommentarer: