onsdag 1 juli 2009

Varmt ute

Blev en promenad till Nödinge på morgonen, en bok till biblioteket skulle vara inne idag. Hemma blev det lek och bus i trädgården, busungen hoppade i poolen med kläder och skor på, här skulle det badas tyckte han och någon tid för att ta av sig kläderna fanns inte, sedan vattnade vi rosorna lite, de kan ju behöva lite vatten i värmen. Även på eftermiddagen blev det bus i trädgården och bad i poolen, synd den är så liten, hade varit skönt att få bada lite. Det hade nog Wilgot gillat om vi busat runt i poolen ihop. Imorgon blir det ÖF, sista gången innan sommaren och sedan i augusti är det ju dagisstart så det blir ingen mer ÖF på ett bra tag, fast är jag arbetssökande så är han inte på dagis på måndag och fredagar så då kan vi gå till ÖF på måndagar isåfall.

Anars sover han lite oroligare på kvällen, säkert värmen som gör det, äter gör han inte mer än lite välling, några skedar yoghurt och lite korvbröd. Lite äpple, banan och någon vindruva har åkt ner i magen också. Tur han har lite att ta av. Skall bli intressant att se vad han väger och hur lång han blivit , är BVC besök om två veckor.

Varmt ute, men jag gillar sol och värme så mig gör det inget, synd det inte finns någon bra barnvänlig strand här, vet inte hur barnvänligt det är vid Sjövallen.

Inga kommentarer: