tisdag 14 juli 2009

Wilgots farmor på besök




Blev som vanligt en promenad på morgonen, efter middagsvilan tänkte jag att Wilgot skulle leka på utsidan, men det tyckte han var kul i 5 minuter sedan ville han in, likadant efter middagen, ville in så fort han kommit ut, och det somm var så soligt och varmt ute, men leksakerna på insidan lockade väl mer. Nu har vi ju tagit fram Bobbycaren och en gammal Brio sparkbil, de gillar han, fast han kommer inte så långt på dem ännu.

Annars kom Wilgots farmor på besök, roligt, det tyckte Wilgot mer, han gnällde väl typ 1 minut när hon precis kom, men sedan busade han runt igen ocg ville upp i sin farmors famn, kul atrt han inte alls är blyg för henne längre, blev middag när Micke kom hem, köttfärsås&spaghetti om jag gjort tidigare samt revben & kyckling som Gun-Britt tagit med. Wilgot fick de simdynorna jag skrivit om tidigare, en tröja, strumpor, en bil och en båt och ett leksaksgolfset där han genast tog klubborna och gick runt och busade med, så de får han ha på utsidan istället.

Nu sover han och förhoppningsvis ett tag till, fast på sista tiden har han vaknat vid 21.00 tiden, men somnat om när jag lagt över han i dubbelsängen.

Inga kommentarer: