onsdag 8 juli 2009

Regnar idag

Tog bussen till Nödinge idag, gick halva vägen och tog bussen sedan, handlade lite innan vi gick hem för att busa runt i trädgården. Idag blev det att busa runt med regnkläder på, hade ju regnat rejält inatt då det åskade. Efter maten blev det en promenad till sjövallen, vädret är ju härligt trots en rejäl regnskur som dök upp innan vi han hem, Wilgot blev rejält blöt då han stoppar ut överkroppen ur regnskyddet, har ju ett annat regnskydd, det från axel&ida som är genomskinligt där han sitter bakom det och då blir han inte blöt, fast de hade jag lämnat hemma, men Wilgot var lika glad för det, lite regn på huvudet gör ju inget. Var en hel del som badade vid Sjövallen, Wilgot hade garanterat hoppat i med om han fått chansen, vattnet är ju fortfarande rätt varmt. Hoppas på en ny solig period så vi kan gå upp och bada igen, allrahelst när vi är hos mina föräldrar i Landskrona så att vi kan gå ner till havet och bada, kan ju även bada i citadellbadet om det inte är för kallt ute. Måste köpa simdyna som han kan ha när han badar, då åker han ju inte hela tiden under vattnet när han springer och slänger sig i vattnet, funderar på att köpa Swimpy Float simdynor, de kan han ju ha även nästa år och tills han lär sig simma.




Annars sover han oroligt på kvällarna, ser ju att han håller på att få fyra nya tänder i underkäken, de kan säkert spöka på kvällarna, spänna och så i tandköttet, han vill ju fortfarande inte äta varm mat, idag har det blivit välling, bananer, jordgubbar, ananas , smörgåsrån och ostekt falukorv och winerkorv, skall vara riktig winerkorv, hotdogs duger inte åt herren det spottar hann bara ut. Allra helst skall det vara winerkorv från IKEA, rolig prick han.

Tror hans nya ord är kaka, det låter som det när han går ut i köket och pekar på sockerkakan jag bakade igår, den vill han absolut ha trots att han ändå knappt äter något av den ändå, , han såg när jag bakade den igår och stod och titta in genom ugnsluckan och sa aah och mmmm trots att han aldrig ätit sockerkaka. Fast allt som åker in i ugnen vill han ha även om han inte tycker om det som tex potatisgratäng.

Inga kommentarer: