lördag 18 juli 2009

Lite kläder till Wilgot

Igår gick vi till Wilgots nya dagis och lekte, bra att passa på nu när det är semesterstäng, där lyckades han nästan trilla ner från trappan upp till rutschkana eller trilla ner det gjorde han, fast jag fick ett tag i hans regnbyxor så att fallet dämpades, sanden var ju mjuk och han var lika glad för det, busade runt och käka massa röda vinbär, de var ju mogna och goda enligt Wilgot så han passade på att stoppa in en hel del i munnen. Här hemma blev det sedan grillning och mer bus på utsidan.

Idag hade vi tänk promenera runt på stan, men på vägen in så började det regna rejält så Micke släppte av mig i stan och sedan åkte de hem, Micke, Fille och Wilgot. Fast när jag väl var i stan slutade det regna rätt fort och sedan höll det upp tills jag precis kom innanför dörrarna här hemma, då började det vräka ner.

Köpte lite kläder till Wilgot blev 1 par fixjeans, 3 långärmade tröjor, 2 jogginbyxor och 6 t-shirtar, det hela gick på 237 kronor, fast det skulle gått på 714 kronor egentligen , men eftersom det var tag 2 betala för 1 på alla reakläder (om man anmält sig att få sms från Lindexcluben) och 50 kronors rabattkuponger blev det inte mer. Behöver ju fylla på klädförrådet inför dagisstarten och då är det bra att få tag på lite billiga kläder. De flesta kläderna i storlek 92, fast 2 av byxorna var i storlek 86 så att han kan använda de nu och några av tröjorna var i 98, fast de såg inte så stora ut.

Får ta och kolla upp vad det behöver på dagis mer än regnkläder och stövlar.

Annars har jag fått i han lite mer mat igår på kvällen och idag, som vanligt när det är tänder på G så är det kall gröt på burk som gäller men även frukt, lite kex och lite pannkakor. Iallafall skönt han fick i sig gröt nu på kvällen, sover förhoppningsvis lite bättre på det.

Annars sov han för lite på förmiddagen idag, sov bara en stund i bilen så på eftermiddagen så kröp han upp hos Micke i soffan och somnade, de har ju typ hänt 1 gång innan, att han lyckats somna på egen hand om man inte räknar med när han somnar i vagnen eller bilen. Fast när han vaknade var han inte glad, var fortfarande trött och skrek i typ 45 minuter innan han lugnade ner sig genom att jag ammade honom lite. Ibland är det tur att det finns kvar lite mjölk. Kan säga att både han och jag var nersnorade pga av Wilgots hysteriska skrikande så det blev till att vi gick ner och duschade.

Inga kommentarer: