torsdag 16 juli 2009

Tog en promenad till BVC idag och hoppades på att slippa regnet, men tyvärr halvvägs började det vräka ner, fick ta skydd under några träd för att slippa undan det värsta.

BVC gick bra, han var blyg och ville inte leka med leksakerna sköterskan tog fram, fast läkaren fick undersöka honom utan problem, efter det passade han på att klättra lite på stolarna,visa doktornhur han spran och gick var han inte så värst intresserad av, sedan var det dags för vaccinationen, själva sticket märkte han inte av men sedan när de började spruta in vaccinet så sved det ordentligt, så då började han gråta och försöka komma loss, men det gick fort över, efter det så gick han till dörren och förklarade att han inte tänkte stanna en minut till i det rummet :-D, han tyckte väl sköterskan var dum som gjorde att han fick ont. :-). Så fort vi gick därifrån var han nöjd och glad igen. Ja han blev godkänt på allt utom att han inte kan peka ut kroppsdelar för de har vi ju aldrig övat på, inte heller ritat. Får köpa lite giftfria barnvänliga tuggvänliga kritor och papper till han så att han kan rita lite, sköterskan tyckte det var en bra ide att börja med det nu.

Efter det gick vi till ICa och sedan en sväng in på Älvleken som sålde ut visa leksaker för 50% pga vattenskada, blev lite byggplattor till duplo samt den här


fast den är från tre år så den får han inte leka med ännu, finns lite smådelar i och han har nog mer behållning och intresse av att leka med den först nästa år. Nej då är det bättre att köpa de som är från 1,5 och 2 år vilket de flesta Duplo brukar vara, tror endast några enstaka duplo är från tre år om man kollar på nätet.


Just det nu väger Wilgot 14605 gram, dvs plus 1135 gram sedan i januari, dvs på 6 månader har han gått upp drygt 1 kg och växt 4,5 cm då han är 83 cm lång nu och har ett hattmått på 51 cm. Vikten börjar plana neråt nu vilket den skall göra nu när de börjar röra på sig mera.

Inga kommentarer: