onsdag 15 juli 2009

Besök hos Fille idag

Wilgot sov oroligt inatt, ville ändå upp 05.30, så vidare speciellt pigg var jag inte imorse så vi sov middag redan 9.30 och vaknade igen 11.30, då hoppade vi ur nattsärken och gick bort till Fille. Där lekte vi på lekplatsen, passade på att leka inne på dagiset nu när det är semesterstängt, där finns ju grindar så då slipper man springa efter han hela tiden. Han sprang runt och klättrade överallt, klättrade upp för de branta trapporna till rutschbanan och åkte ner för den lika branta rutschbanan, den var egentligen för de större barnen och på tok för brant för han, han kunde inte sitta upp och åka, fanns en på avdelningen för de i hans ålder, den var mer trappvänlig att gå uppför och mer Wilgotvänlig att åka ner för, då kunde han sitta upp och åka iallafall.

Efter det gick vi in en sväng till Fille, fast den blev inte långvarig, Wilgot kastade ut sina skor från balkongen så det var bara att springa ut och hämta dem , då passade vi på att ta en promenad istället, vi skulle ju ändå möta upp Micke när han kom från jobbet för att köpa pizza, helt ok pizza i Nol, lite väl tunn botten men rikligt med fyllning, blev ssaftig och god trots att jag inte tar ost på. Efter det mer bus hos Fille innan vi åkte hem så att Wilgot fick varva ner lite innan han skulle sova.

Imorgon 18 månaders kontroll, skall bli kul att se vad de kollar, allt blir han säkert inte godkänd på.

Detta skall de kunna om man kikar lite på nätet.

18 månader: Går säkert utan stöd, härmar, pratar 8-10 ord, förstår flera ord, går uppför trappsteg, staplar klossar, kan "klotterrita", drar av sig mössa och strumpor, kan peka ut näsa och ögon.

Klotterrita gör han inte , vi har ju aldrig ritat, borde testa det och se vad han gör om han får en penna eller krita. Näsa och ögon kan han inte peka ut, det har vi inte alls övat på.

Just det, idag tog han hjälp av sin leksakslåda för att komma upp på kattställningen.

Inga kommentarer: