söndag 26 juli 2009

Kalasdax

Så nu har vi haft lite kalas för mig, blev lyckat, tacos, britatårta, kakor och , mjölkchokladkladdkaka som dock var lite för torr, skulle varit inne 5 minuter mindre i ugnen så hade den varit bättre, samt att chokladen som skulle läggas ovanpå kunde varit mer finhackad. Tyvärr var vi 5 mindre än beräknat pga sjukdom och annat , men det är tyvärr sånt som händer. De andra som inte dök upp får vi träffa en annan dag.

Wilgot fick två stora bilar, rejäla doningar, tunga var de och massa träjärnvägsräls, lok, vagnar, hus, och andra tillbehör, de stora bilarna var verkligen uppskattade och Wilgot lekte med dem en hel del, träjärnvägen är han inte så intresserad av ännu, just nu är det mest träloken han leker med, bygger man ihop järnvägen river han den fort. Av sin farmor fick han regnkläder att ha på dagis samt några tröjor.

Nu är räkningarna inlagda, en tråkigt men nödvändigt ont. Skall snart ner och hänga tvätt och sedan dela upp tacosen i mindre burkar, blev en hel del över.

Inte suttit så och koppplat av mycket idag, blir ju så när man skall ha kalas, mycket som skall göras med mat, städ, dukning osv samtidigt som Wilgot skall sova, ha mat och uppmärksamhet

Han hade lite svårt att somna ikväll,blir så när de varit i full rulle hela dagen, fast han låg bara och titta när han skulle sova, gnällde inte och så och drog som vanligt i mitt hår, han har börjat med det nu, att ligga och dra i mitt hår, verkar som om han tycker det är avkopplande, rogivande, när han vaknar på natten/kvällen så brukar man känna en liten hand som letar efter mitt hår :-) , sedan ligger han gärna där och pillar på håret en stund innan han somnar om, inte alltid så skönt, ibland fastnar han ju med sina små fingrar :-D .

Inga kommentarer: