söndag 15 mars 2009

Surdeg är populärt

Det skrivs mycket om surdeg nu, och det är bra, surdegsbröd är nyttigt och även himla gott, inte alls svårt att göra och när man väl gjort sin surdeg så är det bara att mata den så hålls den i liv. Visst det tar inte en timme att få fram en surdegsbröd, ibland tar de tre dagar med alla jäsningar men det är det värt. Så att baka med surdeg är relativt enkel men kräver lite planering.


Favoritsurdegsbloggen , det är hans blogg som inspirerat mig att börja baka med surdeg
http://paindemartin.blogspot.com/

Bra brödbok:
http://www.bokus.com/b/9789151844961.html?pt=search_result

Svenska dagbladet skrev häromdagen om surdegslyftet:
http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/artikel_2589653.svd

http://hotellrevyn.se/index.cfm?c=2387

Inga kommentarer: