lördag 21 mars 2009

Nolhaga idag

Så härligt vårväder idag så vi åkte till Nolhaga park där Wilgot fick leka en stund och titta på djuren, sedan promenerade vi in till Alingsås centrum och kökade lite samt shopade några paper i en scrapbookingaffär, så dagen har varit bra och Wilgot har varit helnöjd, fått gå ute en hel del. Allt runt omkring honom är ju så nytt när han nu går själv och inte sitter i vagnen hela tiden. Fast det är inte så lätt för han att gå i sand och på gräs, ojämn terräng, då sätter han sig på rumpan många gånger, men ju mer han tränar i ojämn terräng desto bättre och säkrare blir han ju på att gå.
Fast han har ätit väldigt dåligt idag, han är ju svårmatad i vanliga fall, idag har han knappt ätit någoting, och problemet är ju att han knappt dricker heller, så svårt att få han att dricka. Hoppas det bättrar sig snart, fungerar ju inte att han dricker så lite när sommaren kommer, då lär han inte må bra i värmen, han ammar ju inte dagtid heller längre, innan fick han ju i sig vätska på det sättet.
Hemmagjord pizza till middag, mumsigt värre, lite godis nu till värre, ännu mumsigare såklart :-)

Micke har en extern hårddisk som just nu innehåller en trojan, inte alls bra, det går inte att få bort den så lätt heller , försökt med trojanremover som inte tar bort den.

Tänkte se på Robinson som startar idag, inte sett de senaste gångerna det varit, ett tag gick ju Robinson varje dag, så kul är det inte att följa, i år är det bara en gång i veckan, mer intressant att följa då, man tgröttnar inte på det på samma sätt då. Skall bli kul att se vilka personer de valt ta med, jag menar, det är ju inte vilka som helst, de måste ju tillföra mycket till programmet, vara speciella och intressanta så att vi vill följa programmet, personer som ser till att det händer en hel del, pakter, konflikter, bråk osv. Undra just om det är någon om jag nu får lov att vara elak "bimbo med" , någonn som absolut inte hör hemma på en öde ö och med allt vad det innebär. Tydligen skall Robinson vara mycket hårdare i år, med mindre mat, tex att de inte får en säck ris när de kommre i land, att de inte längre får några överraskningar som tex midsommarmiddag osv. Undra vem som blir ens favorit och vem man kommer tycka mindre om och helst inte vinner.

Inga kommentarer: