söndag 29 mars 2009

klädbytardag och farmorbesök igår

Var på klädbytardag här i Ale igår, massa folk, mycket folk vid klädhögarna, mycket urtvättade kläder, lite kräsen när det gäller begagnade urtvättade kläder, fanns säkert en del i bra skick, men då det är många som sliter i kläderna så orkade jag inte leta. Det blev ett par skor för 20 kronor, en Mickispis, lektunnel (som finns på IKEA annars) , hoppande och skällande hund och en båt med megaklossar, Wilgot var jätteglad över sina nya leksaker och var tvungen att "dra " honom ifrån leksakerna under mycket vilda protester igår kväll när han skulle sova. Kanske dumt att introducera han för sina nya leksaker en halvtimme innan han skulle sova. Självklart skulle han köra omkring med spisen över golvet och sedan fösöka pilla i sär den i mindre bitar, men efter en stund åkte klossarna och hunden in i ugnen.

Efter klädbytardagen var det dags att fara till Partille, först ett stopp på Mickes jobb ¨för att fylla Wilgots mage med lite mat, ett helt nödvändigt stopp på sweetkonfektyr, det ligger ju vid Mickes jobb, så ett besök där är ju ett måste :-) , sedan promenad vid Kåsjön så att Wilgot fick sova en stund och tillsist besök hos Wilgots farmor. Lite god Flygande jacob och fruktsallad och så en ny jättefina vårjacka till Wilgot, hoppas på värme snart så att han kan använda den. Han busade runt som vanligt och pillade på allt han inte skall pilla på.

Väl hemma matning och nattning av Wilgot förstås, sedan godistajm och Robinsson, släckte ner huset vid 20.30 men tv var på, många stängde nog av den med, men inte vi, all gatubelysning i Alafors var nedsläckt, så det blev väldigt mörkt, kanske hade varit mysigt att tända lite ljus istället för att se på Robinsson.

Nu sover Wilgot sin middagslur, sedan middag och en tur till IKEA, behöver lite säkerhetsprodukter och annat smått och gott därifrån.

Inga kommentarer: