torsdag 26 mars 2009

Ingen ÖF

Ingen ÖF idag tyvärr, vaknade 01.00 av att Wilgot kräktes lite, desto värre var det i blöjan, den bokstavligt droppade av den, bara till att tvätta honom och byta alla sängkläder, likadant tre gånger till under dagen idag, tror inte det är någon magsjuka, han är för övrigt precis som vanligt, sovit lite längre stunder i dag kanske men annars pigg och har även ätit, har man magsjuka brukar man ju inte han någon vidare aptit eller vara speciellt pigg. Det enda han åt annorlunda igår vara att han fick mjölk i gröten på kvällen, matlagningsrädde i den hemmagjorda maten och någon tesked vispgrädde, kanske var det mjölprodukterna som gjorde att hans mage ballade ut, han brukar ju inte få mjölk annars utan yoghurt, kanske yoghurt är lindrigare mot magen eller så är det något annat. Hoppas på bättring av magen imorgon, blivit mycket bad för Wilgot idag, inget annat val när det typ är skit upp till armhålorna.

Annars promenerade jag till Älvängen medans Wilgot sov i vagnen, han sov till och med hela tiden jag var i mataffären, det händer aldrig annars, han brukar vakna så fort vi går innan för dörrarna, så nog var han mer trött idag.

I helgen blir det ett besök till Partille och Wilgots farmor, blir tydligen Flygande Jacob, så gott, var längesedan jag åt det, imorgon blir det handling som vanligt troligtvis på Citygross.

Annars börjat komma igån med scrappandet igen så smått, inte scrappat sedan i november, men nu börjar inspirationen komma tillbaka så smått, väl dax för det,skall ju på scrapträff hela dagen nu i april, skall bli så kul, äntligen på hemmaplan också, i Nödinge. Fast man hinner ju inte scrappa något på dagarna när Wilgot är vaken och när han lagt sig hamnar man en stund här framför datorn.

Just det surdegarna måste matas, får nog se till att baka lite bröd till helgen, så att jag använder lite av mina surdegar, lite valnötsbröd med rågsurdeg kanske och ett ljust bröd med vetesurdeg.

Och varför skall det regna imorgon och till helgen då ? Kunde väl nu varit lika fint som idag fast lite vårväder förstås, så där 10 plusgrader eller så, i skuggan alltså :-)

Inga kommentarer: