torsdag 19 mars 2009

Förkyld kille

Härligt väder idag, fast vi har inte njutit av det mer än på promenad fram och tillbaka till ÖF. På ÖF var det lugnt och bra, bara sju barn, lite mindre stojigt då och alla var yngre än 19 månader, fast torsdagar oftast vara en lugn dag på ÖF. Wilgot busade runt som vanligt, han har fått för sig att han skall hoppa ner från avsatsen från pysselrummet, farligt, farligt, så nära att slå huvudet i en vass kant, för att komma in i pysselrummet får man gå upp för en liten backe istället för att ha trappor, handikappsvänligt kan jag tro, som avslutas med en avsats, (heter det väl tror jag) och därifrån har han fått för sig att hoppa ner på en madrass vi lagt bredvid för att undvika att barnen slår i huvudet när de trillar ner eftersom de flesta barn tycker det är så kul att leka i denna lilla backe, vare sig de kryper eller går upp, ner.

Natttningen avslutades med att Wilgot kräktes upp allt han fått i sig, gröt och amning, han är ju väldigt förkyld, så det var bara väntat, han brukar ju många gånger kräkas efter amningen när han är förkyld, så det var bara att duscha av honom, bädda rent, amma igen och så somnade han. Blir nog en helrolig natt, får hoppas han sover ok ändå. Han är så täppt i näsan, snoret bara rinner, fast han är lika glad för det. Fast aptiten är inte den bästa förstås, åt ordentligt först nu i kväll, vilket han typiskt nog kräktes uppp.

Hoppas på sol imorgon så jag och Wilgot kan gå till Nol och leka på förmiddagen, tänkte försöka hålla honom vaken till 12.00 imorgon, så att han bara sover en gång. Funderar på att gå upp till min bror efteråt och låta Wilgot äta lunch där , risken är annars att han somnar på hemvägen i vagnen, vore bra om han åt innan.

Fredag imorgon, jippe , godistajm, skojigt värre liksom.

Hoppas på massa sol och värme till helgen.

Inga kommentarer: