torsdag 12 mars 2009

Snö ute :-(

Jättefint och ljust med snö ute, men det är helt tokigt fel tid att snöa nu, det är ju mars, vill ha vår och fågelkvitter nu, första vårblommor och 10 plusgrader så att det blir för varmt med mössa och väntar. Fast annars kan snön ligga kvar över helgen så att Wilgot kan åka pulka.

Annars ÖF idag, Wilgot har börjat komma in i klätterstadiet, här hemma klättar han upp och sätter sig på dammsugare, försökt klättra upp på katttoaletten och ovan på Mickes skivsamling av vinylskivor, vinylskivorna måste flyttas ner i källaren så att han inte förstör dem när han är där och pillar och försöker klättra upp på dem, de ligger i en sådandära gammal drickaback för glasflaskor. På ÖF lärde han sig idag klättra upp på rutschbanan fel väg, klättar upp där man skall åka ner, så kul tyckte han. Här hemma är det så kul att stänga av tv hela tiden, verkligen dumt att det lysser en röd lampa precis vid på/avsträningsknappen, de lockar ju verkligen dit hans små fingrar, att dra katten i svansen är fortfarande lika kul. Pratade med en pappa på ÖF idag , de har tydligen ÖF i Nödinge på fredagar, kanske skulle gå dit en fredag och se hur det är där. Det är mellan 10-13, bra tid eftersom jag går dit och det tar ju en timme och då passar runt 10.00 tiden perfekt liksom. Sedan finns det ÖF i starrkärr på onsdagar fast dit är det krånligare att ta sig, går inte att gå dit och bussen går väl en gång i timmen tror jag. Bra med ÖF så Wilgot hinner vänja sig lite med att leka med andra barn inför dagisstarten.

Fredag imorgon och godistajm, kan det bli bättre :-) , har ju kvar godis jag köpte på 4-gott för två veckor sedan, undra om jag skall göra lasange till middag imorgon.

Inga kommentarer: