måndag 1 december 2008

Pillisjuk herre

Var på Liseberg igår, typiskt nog så började det regna, var bara att gå därifrån då, inget kul att gå där i regnet, några andra och första vinster vann vi, tyvärr ingen stjärnvinst :-(.


Var inte på ÖF,, kände helt enkelt inte för att gå dit, satte upp adeventsljustakar istället, lillkillen var på sladdarna med en gång, så vissa adventsljusstakar får väl vara tända när han sover.


Julgranen åker nog fram runt lucia, lussekatter vill jag baka denna vecka, så gott och julgardiner blir det endast i köket, beställt från Halens, dyker väl upp i veckan hoppas jag.


Han är så pillisjuk lillkillen, pillar och river över allt där han inte skall, sladdar, kökslådor så han klämmer sina fingrar, allt jag menar precis allt som ligger inom räckhåll för honom drar han tag i , han når rätt bra nu, drar ner underläggen på köksbordet, så det gäller att ha dem en bra bit in, tänk om leksakerna kunde vara lika intressanta. ÖF bra där finns inte mycket att dra i, förutom brandsläckaren förstås, den hittade han med en gång.


Dörrstoppen vi köpt på IKEA fungerar inte speciellt bra, han trycker bara in sitt huvud mellan dörren och trycker upp dörren med kroppen, himla smart, så då kommer han in i badrummmet och kan röja runt där ett tag, finns ju en himla kul toaborste där och toapapper som är rätt gott att tugga på


Katten drar han i flera gånger per dag om han får chansen, hon är dum som inte håller sig undan, han är så stark och det är svårt att få loss hans händer när han väl fått tag i pälsen, katten skriker och han med, han av glädje förstås, lika glad blir han av att dra mamma i håret. Kissen är glad nu när han sover, då får hon äntligen ligga på golvet i fred.


Och han är första barnet, förstår inte hur jag skulle orka med en till liksom.


Just det hällskydd med spisknappskydd måste införskaffas väldigt snart, våra knappar är hyperlätta att vrida på, kan inte ens torka av dem med en trasa utan att sätta på dom liksom.


Rätt smarta lådskydd :

http://www.safe-side.se/se/art/ladregel-klamskyddad-2-st.php kanske vore nått för våra lådor

Inga kommentarer: