söndag 7 december 2008

Hosta

Igår var vi i stan i typ 1,5 timmar, jag gick runt själv för att kolla in scrapbookingaffärerna lite och Micke och Fille gick runt med Wilgot, det fungerade bra,, lite jobbbigt mycket folk i stan bara.

I natt fick lillkillen inte amma, han ammade 21.30 igår och sedan 05.30 i morse, där emellan nattade jag om honom utan amning, fungerade bra utan en massa skrik, måste sluta med nattamningen nu för att se om han äter bättre på dagarna, vore även skönt om han kunde sova hela nätterna utan att vakna 5-6 gånger och inte kan somna om på egen hand.

Vackert väder idag, blir en promenad sedan till julmarknaden i Älvängen.

Skönt med sovmorgon idag, lämnade över lillkillen till Micke 05.30 och sov sedan till 08.15 skönt med sovmorgon.

Lillkillen har fått hosta, har ju varit för kyld i över två veckor nu, igår hostade han så han kräktes tre gånger, han behöver inte hosta speciellt mycket ibland för att utlösa kräkreflexen, blir det värre får jag väl snacka med BVC. Babyvakten har gått igång några gånger nu hör jag eftersom han ligger och hostar i sömnen.

Luciafirande på ÖF imorgon, Micke skall hämta lillkillens tomtedräkt hos Gun-britt sedan, skall bli kul att se imorgon hur fin han blir i den.

Inga kommentarer: