tisdag 23 december 2008

Risgrynsgröten kokad

Dan före julafton, risgrynsgröten är kokad till Ris al a maltan, står att svalna nu, städningen är avklarad förutom att våttorka golven innan jag lägger mig. annars var vi hos Fille en stund idag och åt rullader, himmla gott, tog även en promenad till Nödinge för att lämna böcker på biblioteket.

Lillkillen åt lite riktig mat för andra gången på två veckor, dvs inte risgröt utan idag var det lite kyckling med ris, får se vad herren behagar vilja stoppa i sig imorgon.

Annars är han lika pillesjuk som vanligt, rör allt han inte får röra hos Fille, ändå är det väldigt undanplockat där, fast han hittar alltid något att pilla på som han inte får.

Har även bakat lite frallor till imorgon och mer lussekatter.

Igår var vi i stan, mycket folk, var inte där så länge, lillkillen blev fort gnällig trots att vi var utomhus större delen av tiden, han tyckte väl inte det var så kul i stan. Några köttbullar fick vi inte tag på då de var slut eller om de inte gjorde köttbullar längre på S.O Larsson, vet inte riktigt,, det var Fille som handlade, vi orkade inte stå i kö i 20-30 min på ett annat ställe i saluhallen så det får bli mamma scans köttbullar tyvärr, men de är goda de med iofs.

Massa julgodis att äta imorgon, mat med för den delen. Och en hel hög med julklappar för lillkillen att öppna men han tycker väl pappret och snörena och kartongerna är roligast.

Inga kommentarer: