lördag 1 maj 2010

Inget dagis





Blev inget dagis i torsdags för Wilgot, det går magsjuka på dagis och när vi kom dit så hade ett barn på avdelningen precis kräkts i soffan, fröken tyckte inte det var en bra ide att lämna Wilgot med tanke på Wincent, så vi vände och gick hem istället. Tog en promenad senare på dagen istället. Wincent ja han maratonåt inatten till fredag, inte mycket sömn för mig men vi sov iofs allihopa två timmar mitt på dagen igår. Igår tog vi det lugnt och promenerade till Nol både på för och eftermiddag, på etermiddag var det tänkt att vi skulle köpa godis på Godisboden men de hade visst stängt, de har lite konstiga öppettider och skyltar aldrig med det på dörren. Ja på kvällen maratonåt Wincent hela kvällen fram tills han somna 22.30, sedan sov han bra under natten, vaknade 03.00 och åt, vaknade sedan 05.00 igen men somnade om fort utan att vila äta och sedan gick vi upp 06.30. Hade tur med vädret igår, regnet kom ju inte förän 18.00 då vi ändå var inte.

Idag middag hos Fille då mina föräldrar är där, imorgon blir det nog att Micke åker och köper en enkelsäng till sig då han och Wilgot skall sova i Wilgots rum och jag och Wincent fortsätter att sova i dubbelsängen.

Wilgot ser på Chuggington och Wincent ligger i babysittern och har precis ätit. Han är nog vaken ett bra tag nu, har ju fler och fler längre stunder på dagararna då han är vaken

Inga kommentarer: