onsdag 28 april 2010

BVC idag






Var på BVC idag med Wincent, ja Wilgot var med också såklart då det inte är något dagis på onsdagar, fungerade bra med Wilgot då han hittade några bollar att roa sig med, mindre roligt var att promenera i ösregnet fram och tillbaka. Wincent växer så det knakar, väger nu 4160 gram och är 55 cm lång. Nästa besök är en på en tisdag då är ju Wilgot på dagis vilket är det bästa, enklare att Wilgot inte är med, och då slipper jag ta syskonvagnen.

Annars var dagens höjdpunkt när ambulanshelikoptern stannade på åkern utanför huset, Wilgot tittade med stora ögon på helikoptern, ja eller flygplans som han kallar det för.

Ja och bråkat har han gjort mycket idag, allra helst när jag ammar eller är upptagen med lillebror på något annat sätt, många utbrott har han fått. Skönt att han skall till dagis några timmar imorgon så att jag får vila lite. De senaste två nätterna har Wincent vaknat 1 gång i timmen och velat ha mat, sedan vill ju Wilgot upp senast 06.00 då Wincent äntligen har kommit till ro, så det blir inte så mycket sömn här just nu. Får försöka sova lite när Wilgot är på dagis imorgon. Ja Wincent han ligger och sover som allra bäst nu, har gjort det sedan 15.30.

Inga kommentarer: