söndag 25 april 2010

Lugn helg






Har varit en lugn helg här, igår tog vi en promenad till sjön sedan var Micke och Wilgot ute och grejade i trädgården hela dagen. Själv bakade jag kanelbullar och frallor. PÅ eftermiddagen grillade vi.

Idag handlade vi på ICA på morgonen, eller jag gjorde det, resten av familjen var kvar i bilen. Efter det var Micke och Wilgot ute och lekte och sedan efter maten blev det en promenad till Nol. Den nya vagnen fungerar fint att köra.

Imorgon dagis för Wilgot, funderar på om jag skall ta syskonvagnen eller stoppa ner Wincent i bärselen. Tar jag vagnen så får ju Wincent isåfall ligga kvar i den på utsidan om han sover, vagnen går väl knappast in genom dörrarna på dagis trots att den är rätt smal.

Ja Wincent ligger här och är vaken just nu och Wilgot har precis gått upp för att sova, somnar nog väldigt fort då han som vanligt inte sovit middag. Funderar på om han kanske skulle börja sova middag igen då han visa dagar ibland blir väldigt trött på eftermiddagen och somnar sittande vid tex köksbordet.

Inga kommentarer: