fredag 9 april 2010

Bakat idag

Härligt väder idag, på förmiddagen var vi inne och baka grova surdegsfrallor och danskt rågbröd samt frostade av frysen så det bara är att fylla på den på måndag när vi storhandlat. Frysen i källaren får frostas av senare, dum som man är så gör man inte det på vintern när det ändå är 20 minus ute.

Efter lunch ¨blev det en tur till Nol för att handla på Tempo, samt för att hämta Kavatskorna och regnkläderna jag klöpt till Wilgot på Tradera. Nu återstår att hämta jeansen på Lindex i Nödinge, de har jag också köpt på Tradera, ett par Bamsejeans, även Lindex säljer ju kläder på Tradera, kan tänka mig att det är utgående varor.

Väl hemma lek och bus i trädgården en stund i det soliga vädret. Ja det blev lek i trädgården eter middagen också med Micke medans jag passade på att dammsuga och tvätta golven samt hänga upp all tvätt.

Gjorde ost&skinkpaj till middag idag, mumsigt, var nog flera år sedan jag åt det sist. Blev en hel del över, så det får bli middag nästa vecka :-)

Imorgon dags att gå på Baby&Barnmässan, tyvärrr verkar de vara sparsamma med att dela ut gratisprodukter i år, men Libero brukare dela ut saker till gravida iallafall, och de lär väl inte ta miste på att jag är gravid. Tänkte handla lite tröjor till Wilgot, Rabdido http://rabdido.se/ säljer färgglada tröjor i typ knallorange, knallrött, knallblått som är tuffa och färgern håller bra trots många tvättar. Köpt tröjor hos dom två gånger tidigare och varit helnöjd. Tänkte vara där när de öppnar 9.30 för ju längre dagen går ju mer knökfullt med folk blir det ju.

Två rejäla utbrott har Wilgot haft idag, ja det är ju tvåårstrotsen, han fick för sig att han skulle gå upp och sova klockan 8.00 och 15.00 vilket han inte fick, han ville väl upp och röja runt på övervåningen en stund, för går man upp 06.30 är man inte trött redan klockan 8.00, men 15.00 var han säkert lite trött, men inte får han sova så sent, han sov ingen middag idag så han somnade på 5 minuter ikväll.

Inga kommentarer: