tisdag 20 april 2010

Lugna dagar

Här tar vi det bara lugnt Igår var vi tillbaka på Mölndal för PKU-test och hörselscreening, hörsel ua och han har gått upp till sin födelsevikt. PÅ eftermiddagen tog vi en promenad till Nol. Wilgot blev rejält svartsjuk över att lillebror nu måste "låna" hans vagn, vi har ju satt tillbaka liggdelen och Wilgot åker i sin sulky, min vagn sa han och var ledsen, vile inte alls att lillebror skulle låna den, påpekade flera gånger under promenaden att den var hans vagn och att han ville åka i den. idag tog Micke och Wilgot en promenad på förmiddagen, Wilgot var snabb med att ta fram stora vagnen och inte sulkyn, för det är ju hans vagn säger han. Blir nog bättre sedan när vi skaffat en syskonvagn.

Natten var lugn, Wincent vaknade inte så många gånger, berode nog på att han var vaken en längre period på kvällen. Idag har han bara sovit förutom när han ätit.

Idag var BVC-sköterskan här på hembesök, de gör ju så men besöket känns rätt onödigt, vi har ju valt Nols BVC denna gång och sköterskan verkar väldigt bra. Annars har jag städat och tvättat och gjort en sockerkaka som tyvärr sjönk ihop lite i mitten, bättre att hålla sig till de recept man brukar använda och inte testa ett nytt, vet inte riktigt vad som gick fel men den går ju att äta ändå.

Gjorde en rejäl laddning av köttfärssås till middag, bättre att göra mycket på en gång så det finns massa matlådor i frysen, gjorde många till Wilgot, bra att ta ut till lunch när vi själva inte äter lagad mat.

Kommer i mina gamla byxor igen, skönt, inte kul om man fortfarande hade behövt använda mammabyxor. Har nu gått ner 8 kg, så det är 4 kg kvar att gå ner.

Inga kommentarer: