onsdag 7 april 2010

Förkyld och hostig kille

Jovisst var Wilgot fökyld igår när han vaknade, hostar gör han inte lika mycket lägre, fast det låter väldigt rossligt när han hostar, både fröknar och en del kompisar på dagis låter likadant så det är inte konstigt han blir smittad. Tur man inte jobbar på dagis, jisses man hade väl varit förkyld jämt då.

Idag har vi bara tagit det lugnt, sov två timmar på förmiddagen, Wilgot behöver det nu när han är förkyld, tempen låg på 38-0 eller strax under fast energfin är det inget fel på, han är lika pigg som vanlig och busar runt överallt. Som vanligt härjade han runt på övervåningen en stund idag och pillade på allt han inte skulle, att det skall vara så kul där uppe. Efter middagen var Wilgot och Micke ute en stund i trädgården i det soliga härliga vädret. Skall ju bli soligt till helgen också, inte helt fel.

Igår testade fröken om han kunde de andra barnen och alla fröknarnas namn, jovist kunde han det, hon sa ett namn och han pekade genast ut rätt barn, eftersom han inte säger deras namn så är det kul att veta att han ändå vet vad alla barn och fröknar heter. Fast det kommer allt mer och mer ord, rapar är väl det senaste ordet han lärt sig, ja om det nu är så viktigt att kunna :-) .

Inga kommentarer: