torsdag 22 april 2010

Lugn dag igår med, var och handlade på ICA på morgonen jag och Wilgot, Micke och Wincent var kvar i bilen. Försökte hitta en overall eller jacka till lillebror men det fanns inget i hans storlek, har hittat en begagnad POP overall i mycket fint skick enligt annonsen i Partille för 200:- som Micke får hämta idag, de kostar ju 595:- annars och en overall är bra för då kan lillebror ligga i bärselen ibland också när vi är ute, har inte fått tag på en syskonvagn ännu så det får bli bärselen om vi skall till dagis nästa vecka, vi får åka och beställa en Babytravel imorgon på Backaplan, vet ej hur lång leveranstiden är.

ja Wilgot är noga med att påpeka att det är hans vagn, han växlar mellan att det bara är mamma eller pappa som gäller, igår ville han ha en tågbana byggd, jag fick absolut inte bygga den, blev arg och ledsen och knuffade bort mig, nej det skulle pappa göra, det är ju han och Micke hela tiden, de är ju ute mycket, Micke lägger han osv.

Wilgot skulle nog behöva sova middag nu, igår somnade han på golvet 14.30 och sov till 15.30, andra dagar har han somnat vid köksbordet, han är ju ute mycket och allt med lillebror tar väl också på kraftrena.

Fast idag håller vi oss inne på förmiddagen, Micke är iväg och stänger av krockkudden i framsättet så att vi kan ha Wilgots bilbarnstol där.

Wincent vaknade bara 02.00 inatt, åt inte då utan somnade om till 05.00 då jag var tvungen att byta en rejält full blöja, då passade han på att äta och ligger nu och sover i soffan. Jisses vad blöjan blir full fort, skulle nog behöva byta två gånger på natten, några gånger har det ju hänt olyckor i sängen.

Inga kommentarer: