fredag 16 april 2010

Lugn dag

Wincent ligger i sin vagga och sover just nu, ja sover och äter då och då är det enda han gör, det är ju så det fungerar nu när de är så små, några små korta vakna stunder har han haft under dagen då man fått chansen att se han små ögon. Skriker inte så mycket, enda gången han skriker är när han måste byta blöja eller kläder, något han verkligen avskyr. Ja skillnaden mot Wilgot är att han både rapar och kräks, fick byta kläder förut då han kräktes ner sin body samt att de finns små fina kräkfläckar här och var i sängen från natten som var.Hickar gör han mycket, det har han hunnit göra vid fem tillfällen idag. Han var inte ledsen någon gång under natten, åt vid några tillfällen och sov sedan gott, förutom ibland när han vaknade till och behövde rapa. Han har ätit mycket under senaste timmen, men de brukar ju äta mykcet just på kvällarna, kommer ju ihåg hur det var med Wilgot.

Wincent var ute på sin första tur i barnvagnen idag, blev bara en promenad runt Alafors, var lagom då det blåste en del, vill ju inte ta några längre promenader ännu ifall han vaknar och vill ha mat.

Micke och Wilgot var och handlade på ICA på förmiddagen, sedan var de ute och lekte i trädgården en stund. Han är nog lite mer trotsig och kör mer med oss nu än tidigare, nu är ju Micke hemma och det kommer nog märkas av mera sedan när Micke börjar jobba och vi är ensamma hemma hela dagarna. Det blir också Micke som får lägga honom på kvällarna nu vilket fungerat bra både igår och idag, fast idag har han ju inte sovit middag och somnade därför på 10 minuter. Lite gråt efter mamma var det precis när de kom upp till sängen men han accepterade fort att det var Micke som skulle sköta läggningen.

Efter middagen passa Fille Wilgot en kort stund då vi jag skulle lämna in kläder och saker på barnloppisen i Nödinge som är nu under helgen, Micke och Wincent väntade i bilen under tiden jag plockade upp allt vilket fungerade bra då Wincent sov hela tiden. Jisses vad mycket saker det ar inlämnat i år, mycket mer än tidigare, synd jag inte kan gå dit imorgon, hade nog kunnat hitta en hel del till Wilgot.

Inga kommentarer: