måndag 5 april 2010

Varit hos farmor idag

Igår var vi iväg och handlade lite på förmiddagen, sedan var Wilgot ute större delen av dagen då Micke klippte äppleträdet i trädgården, jag och Wilgot tog även en promenad runt Alafors, tyvärr hade solen försvunnit då så det var inte så varmt. Själv var jag även inne och hängde upp gardiner, städad osv. Till middag så grillade vi kött, årets första grillning och till det lite potatisgratäng, riktigt mumsigt med grillat kött.

Idag var det middag i Partille hos Wilgots farmor, inan dess en promenad till Kåsjön, tyckte det var lite råkallt ute idag, inte alla så härligt vårväder som det var på påskafton. Ja efter promenade gick vi till Wilgots farmor där han fick busa runt en stund innan maten, blev stek med kött och potatis, mycket mumsigt och fruktsallad och kladdkaka till efterätt. Ja fruktsalladen uppskattades som vanligt av Wilgot, frukttoman som han är, men även Köttbullar med sås, potatis och lingon slank ner utan problem. Ja han hade ju inte ätit frukost och åt bara tre skedar mat till lunch så hungrig var han nog.

Wilgot sov dåligt inatt, har fått hosta men ännu ingen feber och verkar inte vara direkt förkyld, han är ju pigg och busar runt som vanligt, självklart var han mer trött än vanligt idag då han sov dåligt inatt, middag sover han ju sällan längre, oftast bara på dagis. Har gett han slemlösande hostmedicin så får vi se om det hjälper lite mot hostan, det lätt inte allt för kul när han låg och hostade natten som var.

Jag hoppas verkligen att han kan gå till dagis imorgon då jag skall till barnmorskan på förmiddagen. Mår han som idag så kan han ju gå dit.

Inga kommentarer: