söndag 18 april 2010

Blåsigt ute igår

Igår var vi inne hela dagen, det blåste ju rejält ute och var kallt och då fungerar det ju inte att gå ut med Wincent. Wilgot, Micke och Fille var iväg på förmiddagen och hämtade ett skötbord vi köpt på Blocket, ett Brio Vegga Väggskötbord. Det från IKEA var trasigt och vi ville inte köpa deras en gång till. Ja Wilgot är rejält trotsig och bråkar en del, Fille fick inte en lugn stund igår när han var här, Wilgot vill att Fille skall leka med honom hela tiden. Testar sina gränser hela tiden och gör en massa han inte får. Ja det kan inte vara lätt att vara inne i tvåårstrotsen samtidigt som han blir storebror, två stora saker på en gång. Han är ju van att få all uppmärksamhet från mig.

Wincent var lugn under dagen och sov eller åt mest hela tiden, tog ett rejält sovpass på förmiddagen och var pigg en stund sedan så att man kunde få se han små fina ögon. Natten som varit har han sovit bra och ätit några gånger, Micke och Wilgot gick upp runt 06.00, låg kvar med Wincent fast han sov bara små korta stunder innan han ville äta, fast han åt bara lite åt gången och blev väl aldrig riktigt mätt. Ja kvällen igår var som vanligt att han ville äta ofta. Men skriker gör han bara fortfarande vid blöjbyte och klädbyte eller om han blir riktigt hungrig.

Nu är Micke och Wilgot iväg till Fille en stund. Själv har jag dammsugit och tvättat golven. Senare idag kommer ju släkten Pütt hit på besök.

Inga kommentarer: