tisdag 13 april 2010

Sjuk Wilgot igen

Jovisst hade Wilgot ont i öronen inatt, han var ledsen och grät hela natten och höll sig framförallt om höger öra, inte mycket sömn för oss, han sov som högst en timme i sträck innan han vaknade och var ledsen och grät, varit ledsen och gråtit på natten har han inte gjort sedan han var bebis och hade kolik. Vi gick upp 06.00 imorse, då hade han 39,8 i feber, tur han fick alvedon under natten, när vi kom upp och satt i soffan och såg på barnprogram så släppte den värsta värken och han har inte klagat så mycket över örat idag, han pekar bara på örat om man frågar om han har ont någonstans och det gör ont om man rör örat. Trött har han ju varit och mest suttit i soffan större delen av dagen, 1 Piggelin har blivit hans mat idag och lite saft. Vi gick och la oss 9.00 igen och sedan sov han till 12.00. Nu ikväll somnade han på 5 minuter och klagade inte på att örat gjorde ont som han gjorde när han la sig igår, förhoppningsvis sover han bättre inatt. Ja han har varit mycket sjuk i år, går typ två veckor så får han förkylning och feber igen, skillnaden denna gång var att det började med slemmig hosta för 1 1/2 vecka sedan, som fortfarande sitter i, efter någon dag kom förkylningen och först igår fick han ont i öronen och feber. Fast vi har haft tur, det är första gången som han har ont i örat.

Ja vädret är ju toppenhärligt ute, ja tyvärr har vi ju inte kunnat njuta av det soliga vädret alls idag, hoppas på en piggare kille imorgon så att vi kan gå ut på en liten promenad.

Ja idag har jag börjat packa BB-väskan, det mesta är väl nedpackat, återstår väl lite dricka, Gainomax och mat till Micke som packas först när vi åker in. Ja och lite anndra små grejer som man använder och därför inte kan packa ner ännu. Lika bra att ha det gjort så att man slipper stressa runt med det när förlossningen väl sätter igång och den hoppas jag verkligen inte startar för än tidigast nästa vecka.

1 kommentar:

Lillterese sa...

Hej jag tittar in. Det är så roligt att följa en aleblogg. :-) Ser att det närmar sig att bebisen ska komma. vad kul! Lycka till med lillbebben å hoppas lillgrabben kryar på sig.

Från mamman med buspojkarna på sjövallavägen.