tisdag 11 maj 2010

BVC idag

BVC idag, nu väger Wincent 5120 gram, är 56,5 cm lång och har ett huvudomfång på 38 cm. Alltså har han gått upp 1 kg på två veckor, ja det är gräddmjölk denna gången med :-) , sedan så äter han ju ofta också. Nästa BVC-besök är den 25 maj.

Wilgot skötte sig fint på BVC, pratade om tåget redan innan vi gick in, sist vi var där lekte han med Brio järnvägen och det kommer han ihåg, även att det fanns studsbollar. Bra att han känner igen BVC och även sin BVC-sjuksköteska, det blir ju enklare då sedan när han skall på 2,5 års kontroll till sommaren. Verkar vara en bra BVC-sköterska, ångrar inte att jag bytte till Nol, mycket enklare, fortare och smidigare att ta sig dit istället för Älvängen. Sedan så är vi ju listade i Nol allihop, bra att ha alla samlade på ett ställe.

Annars har han haft massor med utbrott här hemma som vanligt, ja det är inte lätt att vara i trotsålder och vara storebror.

Tyvärr verkar det bli regn imorgon, men hoppas på sol på torsdag får då hade vi tänk gå på Liseberg, skall nog fungera bra med Wincent, han sover eller äter ju bara ändå och vi är ju utomhus så han utsätts ju inte för en massa smittsamma människor. Tänkte Wilgot skulle få åka lite i år, Farfarsbilarna tycker han nog är kul, även sagoslottet kanske och ponnykarusellen, finns en hel del han kan åka och många karuseller åker vi som är vuxna med gratis i.

Wincent sover en stund i bärselen, han somnade där efter middagen och det har inte blivit av att jag lagt ner honom i vaggan, vill gärna att han iallafall sover i tre timmar så hans magen får vila lite från allt ätande, men han vaknar nog snart och är hungrig.

Nu har vi tecknat försäkring för Wincent, blir Trygg Hansa precis som Wilgot. Ja inte är det billigt med barnförsäkringar mendet är ett måste om det skulle hända något så kan man få ut en del på försäkringen. Räcker ju att de tex är inlagda en natt på sjukhus så får man en del pengar från Trygg Hansa. Hoppas dock att vi aldrig behöver använda försäkringen.

Inga kommentarer: