måndag 10 maj 2010

Inget dagis igen

Blir inget dagis alls denna vecka för Wilgot, en fröken och tre barn på Wilgots avdelning ligger hemma i magsjuka idag, synd hade varit skönt att få några timmar lugn och ro idag, ja det är i allafall bättre att ha honom hemma än riskera att vi får magsjuka allihopa, inte kul om Wincent skulle få det. Synd det hade varit bra för Wilgot att gå till dagis och leka av sig en stund. Finns ju inga lekplatser att gå till här i Alafors.

Ja Wincent var inte rolig igår kväll, ville inte alls sova längre än typ 5-10 minuter, ville bara äta hela tiden, somnade 23.45, har varit likadant idag med nu på eftermiddagen, nu ligger han i bärselen och är förhoppningsvis på väg att somna, han har precis ätit och får inte mer nu, är bara nöjd om man bär omkring på han, verkar inte riktigt få ro att somna.

Ja Wilgot han är go och snäll ena stunden och ett riktigt monster nästa stund, som skriker och bråkar och håller på så fort han inte får som han vill. Det är bara mot mig han är sådan, håller inte alls på på samma sätt när Micke är hemma, bara när vi är ensamma. Visst bråkar han även när Micke är hemma, men när vi är ensamma är det 1000 gånger värre.

BVC imorgon, känner inte alls för att gå dit nu när jag måste släppa med mig Wilgot också, funderar på att boka om det, får se imorgon hur jag gör.

Inga kommentarer: