måndag 31 maj 2010

Värsta trotsen




Vi har bara varit hemma i helgen förutom handling på ICA och Plantage och lite promenader runt Alafors. Ja Wilgot har varit ute mycket i trädgården. Har nu köpt inomhusjord och krukor iallafall, får ta och börja plantera om blommorna nu då. Lite fler buskar till trädgården blev det också.

Wincent ville inte komma till ro förrän 24.00 igår och Wilgot vaknade nu klockan 05.00, inte mycket sömn då Wincent vaknat två gånger och käkat lite också.

Ja Wilgot har värsta i värsta trotsålder i helgen och bråkat jättemycket, har varit ett himla liv varje gång vi skall äta och vid massa andra tillfällen också. Ja kanske är han utråkad över att bara vara hemma, sedan så är det ju allt med lillebror också, lillebror tar ju så mycket tid och han är ju van att få all min uppmärksamhet, inte lätt att bli storebror fast det är inte roligt när han bråkar så mycket heller. Det påverkar ju allas humör liksom. Idag blir det dagis igen iallafall så att han får träffa lite andra barn och leka av sig lite. Får hoppas han vill dit och inte börjar bråka allt för mycket.

Ja vi får hoppas det blir bra väder till helgen så att vi kan hitta på något kul som att åka till Nolhaga och leka i parken och titta på djuren.

Inga kommentarer: