lördag 8 maj 2010

Ingen magsjuka på dagis så det blev dagis för Wilgot i torsdags, han tycker ju det är roligt att gå dit nu, gråter aldrig längre och behöver inte bäras in längre utan går in själv om han håller mig i handen och vill sedan oftast leka med bilar. Pratar väldigt mycket på dagis, för långa samtal med fröknarna där han berättar en massa saker och skrattar och håller på, det förstår ju inte mycket av vad han säger :-) men han är lika pratglad för det. Men det kommer fler och fler ord och till slut lossnar det väl och man kommer att förstå det mesta av vad han säger, det är ju lättare för mig och Micke att förstå han så klart, vi vet ju vad han menar fast han inte uttalar orden rätt.

Idag var Wilgot hos sin farmor en stund medans Micke tvättade bilen, Wilgot tycker ju det är roligt att vara hos sin farmor. Själv tog jag en promenad i regnet, tyvärr började det regna precis när jag gick ut, iofs bara duggregn, men trist ändå.

Har budat in en grön Polarn&Pyret jacka på Tradera, enligt annonsen i nyskick, köpt för två månader sedan och bara använd 3 gånger. Den hamnade på 500:-, men tyvärr går POP jackorna högt på Tradera, fördelen med att köpa en POP är att det är bra kvalitet, Wincent skall ju förhoppningsvis också kunna ha den och den går ju lätt att sälja på Tradra sedan igen.

Inga kommentarer: