måndag 18 januari 2010

Stora killen nu

Ja då är Wilgot 2 år nu. Blev firad på dagis. Flaggan hängde på utsidan. Ett plakat på dörren på fanns som talade om att Wilgot blev 2 år idag. Han fick sitta i guldstolen med kronan på huvudet och sedan sjöng alla barnen och fröknarna för honom. Efter det fick han en liten present, en liten sopbil och efter det blev det fruktsallad med kesella. Bra att det var kesella istället för glass eftersom Mor Annas har som profil att vara en förskola utan sockrade livsmedel. De får ju aldrig tex kräm, marmelad, sötad yoghurt/fil osv. Undra just vad Wilgot tänkte på när han satt där i stolen och alla sjäng för honom, det var ju något helt nytt för honom, han fick ju liksom all uppmärksamhet från alla barnen och fröknarna.

Ja han har hittat en kompis på dagis, Alexander, de är rätt jämngamla, Alexander fyllde två i höstas, november kanske. Fast han är betydligt mycket längre i utvecklingen vad gäller språket som man tror han är äldre än vad han är.

En mindre trevlig överraskning var att ett av barnen kräktes upp hela sin frukost precis när vi kom till dagis, vinterkräksjukan tro? Ja det återstå att se om några dagar om det är så och om Wilgot drabbas, hoppas inte så. Kom att tänka på att vi måste köpa ett täcke och en kudde att ha som reserv om han kräks ner de sängkläder han har. Påslakan tänkte jag se om de hade några roliga på Ullared, sist såg jag att de hade Barbapapa.

Väl hemma fick han öppna sina paket och så fick han ett sjungande födelsedagskort från mormor & morfar. Efter middagen, som han inte åt fick han sin muffins. Ja fast hela den orkade han förstås inte äta upp.









Spelande födelsedagskort från mormor&morfar




Paketöppning





Ja jag byggde bara ihop bilarna, allt de andra som tillhör bilarna får jag bygga ihop imorgon istället, får lista ut hur allt skall sitta ihop då det inte finns någon beskrivning med
på byggnaderna som tillhör bilarna.

Ja som vanligt lägger jag in korten på Wilgot i fel ordning, man skall ju lägga in det kort man vill ha först sist liksom för att det skall bli rätt :-)

Inga kommentarer: